Dog

The emaciated mother dog did everything to breastfeed 6 puppies when abandoned

The emaciated mother dog did everything to breastfeed 6 puppies when abandoned.

Zie je deze hond zo dun dat alleen huid en botten? Toch probeerde ze nog steeds goed voor deze 6 puppy’s te zorgen.

Iemand heeft haar achtergelaten op een verlaten boerderij. Er was daar absoluut geen eten en drinken.

Het is moeilijk voor te stellen hoe moeilijk het voor haar was . Onderweg bleven de puppy’s om hun moeder vragen . uiteindelijk zijn ze allemaal naar hun moeder ontsnapt.

Het is moeilijk om haar zover te krijgen dat ze met me gaat wandelen Ze maakte zich zorgen om de puppy’s thuis te laten.

Op deze manier kan ik vertrouwen bij haar opbouwen Maar ze keek alleen maar naar het huis . We waren toen maar 5 minuten aan het wandelen Ik gaf haar een nieuwe naam Zhaysan voor een nieuw leven.

Ze wijdde al haar voeding aan haar puppy’s En die dag merkte ik dat het niet goed met haar ging .

Al haar liefde ging naar haar puppy’s, ze waren allemaal mollig Maar voor de zekerheid neem ik ze alles naar de dierenarts. Waar ik me zorgen over maakte, is haar overkomen Ze had endometritis .

Ze leek te weten wat er met haar aan de hand was Maar het probleem was dat ze borstvoeding gaf. En ze kon geen antibiotica slikken De dokter zei dat ze schoongemaakt moest worden.

Voedingssupplementen en niet-antibiotische medicijnen ne Ik hoop dat alles goed is gegaan met ons meisje. Ze viel in slaap na gestreeld te zijn Ze was uitgeput na vele moeilijke dagen .

Ondertussen werden haar puppy’s geadopteerd Dit was de eerste gelukkige jongen in de familie. Een verpleegster adopteerde hem toen ze ze zag En er waren 3 jongens en 2 meisjes vertrokken .

Gedurende die tijd was het hard werken voor Zhaysan zorgen Maar die inspanningen hadden hun vruchten afgeworpen, ze is beter. Ze gaf haar puppy’s goede dingen en een nieuw leven Ze zouden een beter leven hebben dan hun moeder.

Om in overvloed en liefde te leven Ze ook heb vrienden die met hen zijn opgegroeid. Ze was volkomen veilig over haar puppy’s Ze moet heel blij zijn als ze aan hen denkt.

De moeilijke dagen van verlaten zijn waren voorbij Ze zou dat haar puppy’s niet laten gebeuren. En niet lang daarna kwam ze met mij terug naar huis En ze werd niet lang daarna geadopteerd door een vriendelijke familie.

En sindsdien heeft ze meer tijd voor zichzelf Ze reist vaak met haar nieuwe familie. Ze kwam ook aan en werd een mooie meid Bedankt voor het volgen van Zhaysan’s reis. watch the video below :

Source: the emaciated mother

Please SHARE this article with your friends and family! 💖

Back to top button